Wie zijn wij?

Over Ons

Wij zijn twee neven die het hele internet afstruinen om de beste vakantiebestemmingen voor jou op een rijtje te zetten. Van zon vakantie in verre oorden tot aan een bungalowvakantie in de Achterhoek. Zowel pakketreizen, stedentrips als weekendjes weg alles komt aan bod. Wij selecteren de voordelige vakanties , zodat jij goedkoper op vakantie kan en daardoor misschien wel meer dan een of twee keer per jaar op vakantie kan. Daarbij weken wij uitsluitend samen met betrouwbare partners en promoten wij enkele aanbiedingen die wijzelf ook zouden boeken. o weet je zeker dat je altijd de beste deal te pakken hebt.

mission-2.jpg

1001Vakantieparken

1001Vakantieparken is een samenwerking tussen twee ondernemers die de handen ineen hebben geslagen en samen met partners een website hebben opgebouwd met de leukste en beste vakantieaanbiedingen. Wij zijn vooralsnog alleen actief in Nederland en België. Op de website doen wij suggesties voor mooie en goedkope vakanties in bungalows op vakantieparken. Mocht u niet zozeer op een vakantiepark willenverbrlijbven maar wel een bungalow willen huren kijk dan ook eens op onze site over bungalows.

De beste vakantiebungalows vindt u bij 1001Vakantieparken

U vindt bij ons de beste en waanzinnig mooie vakantiebungalows. Wij gaan altijd voor de mooiste bungalows, voor de laagste prijs in Nederland, Duitsland en België. Van weekendjes weg tot aan geheel verzorgde all-inclusieve vakanties. Van zomervakanties tot aan wintervakanties. 1001Vakantieparken biedt u van goedkope chalets tot aan zeer luxe vakantiebungalows aan. Bij 1001 Vakantieparken kunt u kiezen uit tientallen, misschien wel honderden bestemmingen. 

preloader