Algemene voorwaarden

[wpseo_breadcrumb]

Algemene voorwaarden - Wat doet 1001Vakantieparken

Alle bezoekers van de website van 1001Vakantieparken dienen zich aan de algemene voorwaarden te houden. Algemene voorwaarden zijn spelregels. Hieronder worden die spelregels beschreven. Iedereen die de website van 1001Vakantieparken bezoekt, kan kennis nemen van de spelregels. 1001Vakantieparken biedt op haar website zoveel mogelijk vakantieparken en vakantiehuizen aan. De bezoekers van de website kunnen op de website naar de advertentiepagina's en daarop een vakantiepark of een vakantiehuis uitzoeken. Op de advertentiepagina's staan de vakantieparken en vakantiehuizen. De bezoekers kunnen, nadat zij een vakantiepark of vakantiehuis hebben uitgezocht, doorklikken naar de website van de aanbieder van het vakantiepark of het vakantiehuis. 1001Vakantieparken biedt de bezoekers de mogelijkheid om daarna het vakantiepark of vakantiehuis via de website van de aanbieder te boeken. Daarna verloopt het reserveren en betalen van de vakantie via de aanbieders. Om dit alles in goede banen te leiden hebben wij daarvoor spelregels -de algemene voorwaarden - opgesteld.

Algemeen

Verder staat in de algemene voorwaarden het volgende. 1001Vakantieparken.nl is een website waarop vakantieparken en vakantiehuizen worden aangeboden. De bezoekers daarvan worden door gelinkt naar de website van een van de aanbieders van die vakantieparken en/of vakantiehuizen. Op de website van een van de aanbieders kan daarna een reservering of een boeking worden gemaakt. De aanbieder is geheel verantwoordelijk voor de reservering of de boeking. Heeft u vragen over een gemaakte reservering of wilt u een boeking annuleren dan moet u dit bij de aanbieder doen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een foutieve reservering. Eveneens is 1001Vakantieparken niet verantwoordelijk voor een foute offerte of voor het niet goed verwerken van reserveringen. Hiervoor moet u altijd bij de aanbieder van de parken en/of huizen zijn.

Is 1001Vakantieparken verantwoordelijk

Voorts wordt in de algemene voorwaarden behandeld wie er verantwoordelijk is voor fouten in de aanbieding. 1001Vakantieparken plaatst alle informatie over de aangeboden vakantieparken en vakantiehuizen zo goed mogelijk op haar omvangrijke website. Ook wij kunnen fouten maken. Het kan voorkomen dat wij typfouten maken, waardoor de aangeboden informatie niet juist is. Alle informatie op de website is daarom onder voorbehoud. De aanbieder van de vakantie is en blijft verantwoordelijk voor de reserveringen en boekingen die via deze website worden gedaan.

Voordeel 1001Vakantieparken

Ook worden in de algemene voorwaarden de voordelen van de website genoemd. De website biedt meerdere voordelen.
De website geeft een goed overzicht van de aangeboden vakantieparken en vakantiehuizen. Daarnaast biedt de website nog een voordeel. U kunt namelijk op alle mogelijke dagen en tijdstippen reserveren en boeken.

Vragen over de algemene voorwaarden

Heeft u een vraag over deze algemene voorwaarden, stel deze gerust. U kunt uw vragen e-mailen naar info@1001vakanties.com en wij zullen de vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Winter 160x600

preloader