Noordzee Résidence Cadzand-Bad.

Een tijd geleden heb ik voor het vieren van ons 30-jarig huwelijksjubileum een bungalow geboekt op het park Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Ongeveer anderhalve week voordat we zouden gaan kregen wij een brief van Roompot met daarin twee keycards zodat wij rechtstreeks naar onze bungalow konden gaan en niet langs het servicepunt hoefden om in te checken. Dit geeft zoveel rust. Je hoeft niet in de rij te staan om in te checken. In deze tijd van corona is dat echt een groot voordeel. Super oplossing.

De Bungalow

Wij hadden een 6-persoonsbungalow gehuurd van het type CAL6B. Dit betreft eenn luxe vrijstaande villa.Via de hal bereik je de lichte woonkamer met vloerverwarming en openslaande deuren naar het overdekte terras. Op de begane grond is een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, combimagnetron, koel-/vriescombinatie, een apart toilet, een slaapkamer met televisie en aangrenzende badkamer. Op de etage bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer met douche, een badkamer met ligbad, een apart toilet en een infraroodsauna. Wanneer je de fietsen meeneemt op vakantie, kun je deze stallen in de buitenberging. Je maakt gratis gebruik van wifi. Een aantal villa’s binnen dit type is gerestyled. Je kunt deze met voorkeur reserveren tijdens het boeken. Vink onder het kopje “Betaalde voorkeuren” de optie “Restyled” aan.

Afbeeldingen bungalow

Noordzee Résidence Cadzand-Bad Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Het park

Op dit prachtige park ontbreekt het je aan niets. Een luxe villa met alles erop en eraan. Een groene tuin, een fijn terras of steiger voor lange, lichte dagen en zwoele avonden. Het schone zandstrand is hooguit een kwartiertje lopen. Allemaal op het gemakje natuurlijk, want hey je hebt vakantie! Koos vermaakt de kinderen, als die even niet bij het zwembad zijn. En als je de omgeving van het park wilt verkennen huur je gewoon een waterfiets, een (elektrische) fiets of zoals wj gedaan hebben een e-chopper. Welkom in Cadzand-Bad, tegen de Belgische grens aan. Waarom dit park zo populair is bij onze gasten? Ach, we willen niet opscheppen, maar het is er gewoon geweldig. Kom ook eens kijken. Een beetje Nederland en een beetje België Vanuit Cadzand-Bad zit je zo in België. Het oude Brugge is een van de mooiste Belgische steden. Over pittoreske bruggetjes loop je door een web van kanaaltjes. “Het Venetië van het noorden”, zo wordt de stad ook wel genoemd. Op nog geen 20 minuten met de auto ligt Knokke, de leukste en populairste badplaats van België. Allez! Zin in een wandeling in een mooi natuurgebied? Het Zwin ligt tegen Cadzand aan en eindigt een stukje over de grens in Vlaanderen. En na een lekker dagje uit weet je: in je vakantievilla kom je lekker bij. Klaar voor een volgende vakantiedag.

Heeft u ook zo’n zin in een vakantie op dit park. Boek nu. U zult er echt geen spijt van hebben.
=> voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen

Mocht u dit park toch niet iets voor u vinden kijk dan gerust verder op onze site 1001vakantieparken.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

preloader