Boomhiemke Ameland

Boomhiemke Ameland. Dit park ligt op het mooie Waddeneiland Ameland. Ameland is vanuit het westen gerekend het vierde bewoonde Waddeneiland van Nederland. Ameland behoort bij de provincie Friesland.

Park Boomhiemke

 

 

 

 

 

 

Bron: © 2015, Centraal Bureau voor de Statistiek / Topografische Dienst Kadaster

Ameland is een prachtig Waddeneiland. Geniet van de zuivere zeelucht en de weidse gezichten. Het is echt een plek om heerlijk tot rust te komen. Een eiland met veel natuur, rust en ruimte. Elk seizoen kleurt het eiland op zijn eigen wijze.
Bezoek  de vier gezellige dorpjes, elk dorp met zijn eigen dorpskarakter en knusse winkeltjes. Ga ook eens naar de plaatselijke  musea en duik in de interessante geschiedenis van Ameland. Ontdek het eiland door  deel te nemen aan  excursies. Het eiland i het best te ontdekken door te gaan fietsen of te wandelen. Ameland geeft u hernieuwde energie.

Vakantie op Ameland.

Zodra de vakantie op Ameland is geboekt begint de voorpret al. Alleen de reis ernaar toe is al een belevenis op zich. Eerst rijd je door het mooie Friesland naar Holwerd. Rederij Wagenborg verzorgt de veerdienst Je hebt  de keus tussen de veerdienst of de sneldienst. Met de sneldienst bent u binnen 20 minuten op Ameland. De vraag is waarom u zo snel naar Ameland zou willen varen als u  op vakantie bent. Met de veerdienst kunt u genieten van de zilte lucht en de wind die door je haren waait. Bovendien heeft u de kans dat u bij eb zeehonden op de zandbanken ziet liggen. De veerdienst brengt u in ongeveer 50 minuten naar Ameland.  Zodra het land in zicht komt, duurt het nog maar een paar minuten voor u op Ameland staat. U komt aan in het dorp Nes. De taxi’s en/of bussen staan klaar om u naar uw vakantiebestemming te brengen.

Boomhiemke Ameland

Gelegen op misschien wel het mooiste stukje van dit Waddeneiland ligt Vakantiepark Boomhiemke, een modern familiepark waar het voor zowel jong en oud eindeloos

1001Vakantieparken

genieten is. Over de kinderen hoef je je geen seconde zorgen te maken: met het overdekte zwembad en de gratis sport- en animatieactiviteiten beleven zij de tijd van hun leven. Zelf kom je helemaal tot rust in de heerlijke sauna’s, spa’s en stoombaden of met een heerlijk drankje op het terras. Huur fietsen op het park om het eiland te verkennen. In nabijgelegen dorpjes zoals Hollum en Nes, vind je onder andere musea, oude kerken en een verscheidenheid aan winkels. Vakantie op Ameland Een vakantie op Ameland is een onvergetelijke ervaring! Het nabij gelegen strand van Hollum heeft een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. Het park heeft 36 accommodaties, bestaande uit 23 bungalows, 4 chalets en 9 lodges.

Duinbungalow 6

Een van die bungalows is de Duinbungalow 6.  Een ruime, geschakelde bungalow met twee 2-persoons slaapkamers en in de
woonkamer is een 2-persoons bedstee. Alle bungalows hebben een douche en een apart toilet. De comfortabele keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser. U ziet in dit park zijn alle voorzieningen voor een geweldige vakantie aanwezig. Deze bungalows zijn zowel voor een weekend als voor een midweek te huren. In deze coronatijd kunt u gratis annuleren en heeft de aanbieder een extra flexibele omboekgarantie. Ook bestaat de mogelijkheid om nu te boeken en pas later te betalen. Klik hieronder voor meer informatie, de beschikbaarheid en de prijzen. Fijne vakantie!

=> voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen 

 

Voor meer vakantieparken op een van de Waddeneilanden kijk eens op onze pagina met vakantieparken op de Waddeneilanden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

preloader